Από τη στιγμή που θα γεμίσετε το ντεπόζιτό σας με Shell FuelSave Unleaded αρχίζετε να κερδίζετε από τη νέα σύνθεση άμεσης οικονομίας καυσίμου. Αυτό οφείλεται στο ότι είναι εμπλουτισμένη με Ειδικά Συστατικά Οικονομίας Καυσίμου - Shell Efficiency Improvers, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου από την πρώτη κιόλας σταγόνα. 

Πώς λειτουργούν τα Ειδικά Συστατικά Οικονομίας Καυσίμου;

Η νέα απλή αμόλυβδη Shell FuelSave Unleaded (95 οκτανίων) έχει σχεδιαστεί ειδικά από τους επιστήμονες της Shell ώστε να λιπαίνει τα σημεία στα οποία δεν μπορούν να φτάσουν τα λάδια του κινητήρα. Έτσι τα εξαρτήματα της μηχανής περιστρέφονται πιο ελεύθερα, μεταφέροντας περισσότερη διαθέσιμη ενέργεια για την κίνηση των τροχών.

Αυτό σας βοηθάει να εκμεταλλεύεστε κάθε σταγόνα Shell FuelSave Unleaded και να εξοικονομείτε καύσιμο σε κάθε γέμισμα* χωρίς επιπλέον κόστος. Η απόδοση της νέας απλής αμόλυβδης Shell FuelSave Unleaded δοκιμάστηκε από τον Κώστα Στεφανή, πρωταθλητή αγώνων ράλι και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Οδήγησε περισσότερα από 24 χιλιόμετρα** με ένα μόλις λίτρο αμόλυβδης Shell FuelSave Unleaded.

Η νέα σύνθεση άμεσης οικονομίας καυσίμου ήταν σημαντική πρόκληση για τους επιστήμονές μας, οι οποίοι υπέβαλαν το καύσιμο σε ατελείωτες δοκιμές στο εργαστήριο και στο δρόμο, έτσι ώστε να έχετε οικονομία κάθε φορά που γεμίζετε το ντεπόζιτό σας. Χρειάστηκε να γίνουν πάνω από 400 μεμονωμένες δοκιμές μέτρησης οικονομίας καυσίμου. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, διανύθηκαν περισσότερα από 8,000 χιλιόμετρα με διάφορους τύπους αυτοκινήτων και κινητήρων.

Οι δοκιμές έγιναν σε ανεξάρτητο κέντρο δοκιμών χρησιμοποιώντας έναν Κύκλο Οδήγησης Οικονομίας Καυσίμου αναγνωρισμένο από την βιομηχανία. Κάθε αυτοκίνητο υποβλήθηκε σε δοκιμή 36 φορές κατά τη διάρκεια 6 μηνών, ενώ κατά τη διάρκεια της σειράς δοκιμών, διανύθηκαν περισσότερα από 8.000 χιλιόμετρα.

Πηγαίνετε λοιπόν στο πλησιέστερο πρατήριο Shell σήμερα και εξοικονομήστε καύσιμο σε κάθε γέμισμα με Shell FuelSave Unleaded.

*Με προϋπόθεση γέμισμα 50 λίτρων. Η σύγκριση γίνεται μεταξύ απλής αμόλυβδης και της ίδιας βενζίνης μετά την προσθήκη των ειδικών συστατικών οικονομίας καυσίμου – Shell Efficiency Improvers. Δοκιμές πραγματοποιήθηκαν σε πέντε οχήματα διαφορετικών βασικών κατασκευαστών αυτοκινήτων με γκάμα τεχνολογιών κινητήρα. Εξοικονόμηση καυσίμου επιτεύχθηκε σε όλα τα οχήματα, ενώ εξοικονόμηση άνω του 1 λίτρου επιτεύχθηκε σε δύο αυτοκίνητα. 
Η πραγματική εξοικονόμηση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το όχημα, τις συνθήκες και τον τρόπο οδήγησης. 
**Ατομική επίδοση Κώστα Στεφανή, αποτέλεσμα προσωπικού ύφους οδήγησης, συμβουλών οικονομίας με χρήση Shell FuelSave Unleaded σε VW Golf 1.4.

Περισσότερα Καύσιμα

Shell V-Power

Η βενζίνη που είναι σχεδιασμένη για να καθαρίζει τον κινητήρα σας ενώ οδηγείτε και να προσφέρει καλύτερη απόδοση στο αυτοκίνητό σας.

Shell FuelSave Diesel

Eξοικονομήστε καύσιμο χωρίς επιπλέον κόστος, χάρη στην Τεχνολογία Άμεσης Οικονομίας Καυσίμου που ανέπτυξαν οι επιστήμονες της Shell.

Συμβουλές Εξοικονόμησης Καυσίμου

Εξοικονομήστε καύσιμα με αυτές τις απλές συμβουλές για τις οδηγικές σας συνήθειες.