Μπορείτε να αρχίσετε να επωφελείστε από τη νέα σύνθεση οικονομίας καυσίμου, από τη στιγμή που θα γεμίσετε το ντεπόζιτό σας με Shell FuelSave Diesel. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι εμπλουτισμένο με Ειδικά Συστατικά Οικονομίας Καυσίμου - Shell Efficiency Improvers, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου από την πρώτη σταγόνα.

Πώς λειτουργούν τα Ειδικά Συστατικά Οικονομίας Καυσίμου;

Τα Ειδικά Συστατικά Οικονομίας Καυσίμου έχουν σχεδιαστεί για πιο γρήγορη ανάφλεξη και αποτελεσματικότερη καύση, από το απλό πετρέλαιο κίνησης. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιείτε στο μέγιστο τη κάθε σταγόνα Shell FuelSave Diesel και να εξοικονομείτε καύσιμο σε κάθε γέμισμα χωρίς επιπλέον κόστος.

Το εξαιρετικό αυτό όφελος είναι αποτέλεσμα των περισσότερων από 100 χρόνια συνεχής πρόκλησης για βελτίωση από τους επιστήμονές μας, οι οποίοι υπέβαλαν το καύσιμο σε ατελείωτες δοκιμές στο εργαστήριό και στο δρόμο, έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε εξοικονόμηση κάθε φορά που γεμίζετε το ρεζερβουάρ σας.

Επισκεφθείτε σήμερα κιόλας το πλησιέστερο πρατήριο Shell και εξοικονομήστε καύσιμο με το Shell FuelSave Diesel.

Περισσότερα Καύσιμα

Shell V-Power

Η βενζίνη που είναι σχεδιασμένη για να καθαρίζει τον κινητήρα σας ενώ οδηγείτε και να προσφέρει καλύτερη απόδοση στο αυτοκίνητό σας.

Shell FuelSave Unleaded

Eξοικονομήστε καύσιμο χωρίς επιπλέον κόστος, χάρη στην Τεχνολογία Άμεσης Οικονομίας Καυσίμου που ανέπτυξαν οι επιστήμονες της Shell.

Συμβουλές Εξοικονόμησης Καυσίμου

Εξοικονομήστε καύσιμα με αυτές τις απλές συμβουλές για τις οδηγικές σας συνήθειες.